Nigde'de 14 Hirsizlik Süphelisi Gözaltina Alindi

Nigde'de 14 Hirsizlik Süphelisi Gözaltina Alindi

Nigde Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Hirsizlik Büro Amirligi ekiplerinin mal varligina karsi islenen suçlarla mücadele çerçevesinde gerçeklestirdigi operasyonlarda 14 hirsizlik süphelisi yakalandi.

Nigde Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan yapilan çalismalar neticesinde 4 ayri açiktan hirsizlik olayi ile ilgili olayi gerçeklestirdikleri tespit edilen 6 süpheli, otodan hirsizlik olayi ile ilgili olarak olayi gerçeklestirdigi tespit edilen 1 süpheli, bisiklet hirsizligi olayi ile ilgili 1 süpheli, dolandiricilik olayi ile ilgili olayi gerçeklestirdikleri tespit edilen 3 süpheli sahis hakkinda gerekli islemler yapilarak, suça konu 60 bin TL para ve sahte takilar sahibine teslim edildi. Öte yandan, hirsizlik suçundan aranma kaydi bulunan 1 sahis, polis sorumluluk bölgesi disinda gerçeklesen dolandiricilik olayi ile ilgili ise 1 süpheli sahis gözaltina alindi. Ekipler tarafindan hakkinda dolandiricilik ve çesitli suçlarindan 19 yil 2 ay 5 gün kesinlesmis hapis ve para cezasi bulunan 1 kisi de yakalanarak ilgili birime teslim edildi.

Yapilan açiklamada; "Ilimiz genelinde vatandaslarimizin can ve mal güvenliginin saglanmasi konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olaylarin aydinlatilmasi ve faillerin yakalanmasina yönelik çalismalarimiz hassasiyetle sürdürülmektedir" ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile