Nigde'de Rehberlik Ögretmenlerine Mühendislik Bölümleri Tanitildi

Nigde'de Rehberlik Ögretmenlerine Mühendislik Bölümleri Tanitildi

Nigde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi akademisyenleri özel kurumlarin ve etüt merkezlerinin rehberlik ögretmenleriyle bir araya geldi.

Liselerde görev yapan rehberlik ögretmenlerine, ögrencilerin üniversite bölüm tercihlerine katki saglamasi amaciyla mühendislik bölümleri hakkinda detayli bilgiler aktarildi. Mühendislik Fakültesinde gerçeklesen programda, Mühendislik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Murat Barut fakülte imkânlari, egitim kadrosu, teknik donanimlar ve fakülte akademisyenleri ve ögrencilerin çalismalari hakkinda sunum gerçeklestirdi.

Program çerçevesinde Bilgisayar, Çevre, Elektrik, Gida, Harita, Insaat, Jeoloji, Maden, Makine ve Mekatronik Mühendislikleri bölümlerinin ögretim üyelerince bölüm tanitimi, mesleki yeterlilik, is imkânlari ve burs imkânlari hakkindaki sunumlar yapildi.

Özellikle Harita, Maden, Jeoloji ve Gida Mühendisligi bölümlerinin burs imkanlarindan ve bu bölümleri tercih edecek olan ögrencilerin faydalanabilecegi faydalarin neler oldugu anlatildi. Sunumlar sonrasinda Mühendislik Fakültesi bölümlerinin Nigde’deki gerçeklestirilebilecek tanitimlar ve öneriler görüsüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile