Nigde Heyetinden Bakan Ersoy'a Ziyaret

Nigde Heyetinden Bakan Ersoy'a Ziyaret

Nigde Valisi Cahit Çelik, AK Parti Nigde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Nigde Belediye Baskani Emrah Özdemir ve AK Parti Nigde Il Baskani Mustafa Özdemir, Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy’u makaminda ziyaret etti.

Nigde’nin turizmi için yapilacak projelerin ele alindigi ziyarette Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy, yapilacak projelere destek vereceklerini söyledi.



Nigde Valisi Cahit Çelik ziyaretle ilgili yaptigi paylasimda, “Kültür ve Turizm Bakanimiz Sayin Mehmet Nuri Ersoy’u makaminda ziyaret ederek, ilimize kazandirilacak arkeoloji müzesi yapimini, devam eden ve yapilacak olan kütüphanelerimizi, turizm noktasinda Nigde’mizi konustuk. Sayin bakanimiza nazik kabulleri, ilimize gösterdigi ilgi ve alakalari için sükranlarimi arz ediyorum” dedi.

AK Parti Nigde Milletvekili Cevahir Uzkurt, ziyaretle ilgili yaptigi açiklamada, Nigde turizminin gelismesi adina önemli bir girisimde bulunduklarini belirterek, “Kültür ve Turizm Bakanimiz Sayin Mehmet Nuri Ersoy’u, Nigde Valimiz Cahit Çelik, Nigde Belediye Baskanimiz Emrah Özdemir ve AK Parti Il Baskanimiz Mustafa Özdemir ile birlikte ziyaret ettik. Bolkar Daglari Maden Yaylasi’nin Turizm Merkezi ilan edilmesi ve Nigde’mizde yeni açilacak müzelerimiz için vermis oldugu destek ve gösterdigi yakin ilgiden dolayi Sayin Bakanimiza sükranlarimi arz ediyorum. Ilimizin sanayi, tarim, gençlik ve spor projelerinin yaninda turizminin de gelismesi için bugün bir girisimde bulunduk” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile