Nigde Valisi Yilmaz Simsek, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Nigde Valisi Yilmaz Simsek, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla muhtarlarla bir araya geldi.

Valilikten yapilan açiklamaya göre, Ögretmen Evi'nde düzenlenen programa, Vali Yilmaz Simsek, AK Parti Nigde Milletvekili Selim Gültekin, Belediye Baskani Emrah Özdemir, Il Genel Meclisi Baskani Nusret Teksin, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, AK Parti Il Baskani Ömer Kiliç ile mahalle ve köy muhtarlari katildi.

Simsek, burada yaptigi konusmada, devletle millet arasinda köprü olan muhtarlarin vatandasin en yakinindaki devlet temsilcisi oldugunu belirtti.

Yaklasik 200 yillik bir geçmisi bulunan muhtarligin, idare sisteminin temelini olusturdugunu ve demokrasiye ilk adimin muhtarlik sistemiyle atildigini aktaran Simsek, sunlari kaydetti:

"Bizim sahadaki gören gözümüz, duyan kulagimizsiniz. Siz ne kadar iyi görür ve duyarsaniz biz de o kadar daha iyi hizmet etme imkani buluruz. Sizlere tüm kurumlarin kapilari sonuna kadar açik. Benim de telefonum 24 saat açik. Istediginiz saatte arayabilir ya da gelebilirsiniz. Bizler elimizden geldigince köy ve mahallelerimizi ziyaret ediyor, vatandaslarimizin ve sizlerin sorunlarini yerinde dinleme gayretinde oluyoruz."

Simsek, Il Özel Idaresince özellikle son yillarda köylere büyük hizmetler ve yatirimlar yapildigina isaret ederek, köylerin bu hizmetler sayesinde kentlerdeki hayat standartlarina kavustugunu vurguladi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile