Niğde’ye Atanan Yeni Vali Göreve Başladı

Niğde’ye Atanan Yeni Vali Göreve Başladı

Ramazan Bayramı öncesi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından imzalanan Valiler Kararnamesi ile Niğde Valiliğine atanan İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Necmeddin Kılıç, Niğde’ye gelerek göreve başladı.

Vali Necmeddin Kılıç, bugün saat 13.00’da Niğde’ye gelerek yeni görevine başladı.

Vali Kılıç’ı Niğde protokolü karşılamak için Niğde Valiliği önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Vali Kılıç, kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tanışarak makamına geçti. Makamında bir konuşma yapan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde’ye görevlendiren iradeye teşekkür etti.

Vali Kılıç, “ülkemizin köklü geçmişe sahip, bu güzel ilde göreve başlamak benim için bir onur bir heyecan meselesi. Bizi bu göreve layık gören ve bu ilin müstesna insanlarına hizmet etmek için gönderen iradeye teşekkür ederim. Bizim için vatan toprağının her zerresi kutsaldır. İnsanımız her türlü iyiliğe layıktır, insanlarımıza daha iyi hizmet etmek fakiri zengin yapabilmek, öğrenciyi daha iyi bir öğrenme konumuna getirmek, sanayicimizi, esnafımızı, çiftçimizi daha iyi bir konuma getirmek için zamanı en iyi şekilde kullanarak hizmet etmeye çalışacağız” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile