Nihat Öztürk, Seçimleri Değerlendirdi

Nihat Öztürk, Seçimleri Değerlendirdi

1 Kasım 2015 seçimlerinde AK Parti Muğla Milletvekili seçilen Nihat Öztürk Yatağan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Seçim sürecini ve başarıyı değerlendiren Öztürk, seçim süreci öncesinde hakkında yapılan haberleri eleştirerek “Manşetlerle gelmedik ki, manşetlerle gidelim” dedi.

1 Kasım genel seçimlerinde AK Parti Muğla Milletvekili seçilen Nihat Öztürk seçim öncesi ve seçimlerde destek oldukları için ilçe başkanlıklarına teşekkür ziyaretlerine başladı.

AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Öztürk vatandaşların tebriklerini kabul etti. Beraberinde AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci ile AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığını ziyaret eden Öztürk seçim öncesinde hakkında yapılan haberlere en iyi cevabı vatandaşların verdiğini söyledi.

AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı önünde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk vatandaşların tebriklerini kabul etti.

“Şampanyalar patlatarak bu sevinci kutlamadık”

Nihat Öztürk’ün ziyaretinde partililere bir konuşma yapan AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Ali Tekin seçim sürecinde partiye hizmet eden herkese teşekkür ederek; “Bunu ben değil, bizler başardık. Bu tek başına olacak bir iş değil, hepimiz sayesinde olan şeyler. Bu seçim sonuçlarının kimleri sevindirdiğini biliyoruz. Buna Balkanlarda Sarı Saltuk’un torunları, Kafkaslar’da Şeyh Şamil’in torunları, doğuda Alparslan’ın torunları, Selahattin Eyyubi’nin torunları, Türkiye’de Fatih Sultan Mehmet’in torunları, Atatürk’ün kurduğu bu cumhuriyete sahip çıkan herkes bugün bu sevinci yaşıyor. Dünyada yaşan Türkler ve Hazreti Muhammet ümmeti bu duruma sevindi, üzülen tarafları biliyorsunuz. Türkiye’de iç ve dış hainler birleşti ama hepsi bir araya geldi fakat en çok oyu biz aldık. Halkımız milli irade bize tek başına iktidar görevini tebliğ etti. Bizler %49-50 oy alarak sevinç nağraları atarak, şampanyalar patlatarak bu sevinci kutlamadık. Biz %100’e nasıl hizmet ederiz, bu saatten sonra herkese nasıl hizmetkâr olabiliriz bunun derdindeyiz. Bu seçim süresinde ve her zaman yanımızda olan siz değerli partililerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Ali Tekin’in ardından İl Başkanı İhsan Küreci yaptığı konuşmada gündemi değerlendirerek seçimler süresinde emeği geçenlere teşekkür etti.

7 Haziranda kesintiye uğrayan AK Parti hizmet kervanı İnşAllah 1 Kasımda tüm teşkilatlarımızın destekleriyle Muğla’da bu zamana kadar alabildiğimiz en yüksek oyu aldık. Önemli olan AK Parti iktidarının, hizmet kervanının devam etmesidir. Bizler de buna vesile olabildiysek, bu zamana kadar ne yaptıysak milletimizin arasında olarak, onlardan ayrılmayarak, İnşallah 2023 hedefine gidiyoruz. İnşallah yüce Mevlamız bizi mahcup etmez, bundan sonra da AK Parti’nin başarılarını tüm teşkilat kardeşlerimizle paylaşırız. Bu teşkilatın her kademesinde görev almış biri olarak İnşAllah bu kardeşlerimizi Ankara’da en iyi şekilde devam ettireceğiz” dedi.

Seçim sürecinde hakkında yapılan haberleri değerlendiren Öztürk, “Bir takım manşetlerle bu süreci sabote etmek isteyenler oldu. AK Parti kurulduğu gün Sayın Cumhurbaşkanımız ile ilgili ‘Muhtar bile olamaz’ diyenler oldu. Bu şekilde manşetler attılar, bizlerle ilgili bir sürü yalan haber yaparak insanların kafasını karıştırmak istediler ama millet nasıl 3 Kasım 2002’de cevabı verdiyse, 1 Kasım 2015’te de milletimiz sandıkta cevap verdi. Biz manşetlerle gelmedik ki, manşetlerle gidelim. Bu millet AK Parti’ye hep sahip çıktı, AK Parti’nin liderlerine sahip çıktı. Bu Nihat Öztürk’ün başarısı değil, AK Parti’nin, Türkiye’nin başarısıdır” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile