Nikah Sekeri Yerine Hayvan Barinaklarina Bagis Yaptilar

Nikah Sekeri Yerine Hayvan Barinaklarina Bagis Yaptilar

Istanbul’daki ünlü organizasyon sirketi, evlenecek çiftleri nikah sekeri yerine hayvan barinaklarina bagis yapmaya yönlendirdi. 2022 yilinda duyarli çiftlerin bagisiyla hayvan barinaklari için 100 bin TL’nin üzerinde para toplandi. Çiftleri bu konuda yönlendiren organizasyon sirketi ise "Dogaya Duyarli Organizasyon Firmasi" ödülüne layik görüldü.

Ünlü organizatör Mustafa Bozkurt, 2022 yilinda dügün hazirligi için kendisine gelen çiftlere, nikah sekeri yaptirmak yerine hayvan barinaklarina bagis yapmalari teklifinde bulundu. Bozkurt’un bu teklifini kabul eden çiftler, nikah sekeri için ayrilan bütçeyi, sokak hayvanlari ve barinaklar için kullanmayi tercih etti. Duyarli çiftlerin bagisiyla hayvan barinaklari için 100 bin TL’nin üzerinde para toplandi.

Dogaya saygi ödül getirdi

Çiftleri bu konuda yönlendiren Mustafa Bozkurt’un organizasyon sirketi, Altin Doga Ödül Töreni’nde "Dogaya Duyarli Organizasyon Firmasi" seçildi. Ece Erken’in sunuculugunu yaptigi gecede Mustafa Bozkurt’a ödülünü ünlü sanatçi Faik Öztürk verdi. Ayni zamanda organizasyonunu üstlendigi dügün, nisan, kina ve parti gibi etkinliklerde çevreye duyarli ve geri dönüstürülebilir dekorlar kullanan Bozkurt, "Özellikle parafinsiz mumlar ve geri dönüsümü olan dekorasyon malzemelerini kullanmayi tercih ediyoruz. Bunlarin yani sira, teknolojiyle birlikte kagit tüketimini azaltmak için dijital mecralardan faydalaniyoruz. Organizasyonlarini üstendigimiz dügünlerde kesinlikle plastik malzeme kullanmiyoruz" dedi.

Bozkurt, firmasinin ödüle layik görülmesinin gurur verici oldugunu ifade ederek, emegi geçenlere tesekkürlerini sundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile