Nikaha Katilamayan Sagdica Hastanede Ziyaret

Nikaha Katilamayan Sagdica Hastanede Ziyaret

Nikahlari kiyilacakken nikah sahidi olacak arkadaslari hastalanan Fatma Seda-Miran çifti nikah sonrasi arkadaslarinin tedavi gördügü ANKA Hastanesi’ne kostu.

Gelinlik ve damatlikla arkadaslarini karsisinda gören Sevgi Kilinç’in sevinçten gözleri doldu. Bunun kendisi için bir sürpriz oldugunu dile getiren Kilinç, duygularini söyle ifade etti

”Beni çok mutlu ettiler. Yakin arkadaslarimin nikah sahidi olarak bu mutlu günlerinde yanlarinda olamadigim için üzülüyordum. Ben onlarin yaninda olamadim ama onlar beni hastanede yalniz birakmadilar. Hastaneye ziyaretime gelerek beni mutlu ettiler. Allah bir ömür boyu onlari mutlu etsin.

Fatma Seda -Miran çifti de arkadaslarinin hasta olmasindan dolayi üzüntülerini dile getirerek, ”Saglik her seyden önemli. Bizim mutlu günümüzde onun rahatsizlanmasi bizi çok üzdü. Nikahin hemen ardindan gelip onu görmek istedik. Neyse ki durumu iyi. Bu bizi mutlu etti” dedi .

Hastanin genel durumu ile ilgili bilgi veren Enfeksiyon Hastaliklari ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmani Dr. Nagihan Demir, “Birkaç gündür devam eden ve gittikçe siddeti artan bulanti, kusma ishal ile acil servise basvuran hastamiza gastroenterit tanisi ile yatis vererek tedavisine basladik. Hastamizi en kisa sürede sagligina kavusturup taburcu edecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile