Niksar Belediyesi Araç Parkını Güçlendirdi

Niksar Belediyesi Araç Parkını Güçlendirdi

Tokat’ın Niksar ilçe Belediyesi bünyesine kazandırılan araçlar için tanıtım töreni düzenlendi. törende konuşan Belediye Başkanı Özdilek Özcan; “Biz memleketimizde yaşayan insanlarımıza söz verdiğimiz işler için ne araç gerekiyorsa, onu arar bulur ve alırız” dedi.

Niksar Belediyesi Hizmet Binası önünde yapılan tanıtım törenine, Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Ak Parti Niksar İlçe Başkanı Mustafa Erarslan, Ak Parti Tokat Milletvekili Adayı Yusuf Beyazıt, Belediye Başkan Yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşma yapan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan şunları söyledi; “Hepiniz bu güzel günde düzenlediğimiz araç tanıtımımıza hoş geldiniz. İlçemizde yapacağımız işler için gerekli ne araç varsa belediyemize kazandırıyoruz. Bir adet küçük kamyonet, bir adet minibüs ile bir adet motosiklet alarak zabıta müdürlüğümüze teslim ettik. Bu araçlar ile yavaşlayan trafik akışına müdahale edecek trafik zabıtasını kurduk. Zabıta ekiplerimiz bununla beraber şehrin tüm noktalarında ring atarak hem düzensiz park, hem,de belirlediğimiz zamanların dışında çöp atan vatandaşlarımızı uyaracak. Ayrıca belediyemize bir adet vidanjör kazandırdık. Belediyemize ait sadece bir adet vidanjörümüz bulunuyordu. Bu aracımızla beraber Niksar’da vatandaşlarımıza daha iyi hizmet üreteceğiz” dedi.

“ENGELLİ ARACIMIZ 24 SAAT KARDEŞLERİMİZİN HİZMETİNDE OLACAK”

Aldıkları araçların bunlarla sınırlı olmayacağını belirten Özcan, “Şu ana kadar belediyemize kazandırdığımız araçların maliyetleri 4,5 Milyon TL’dir. Belediyemiz bünyesine ayrıca 2 adet itfaiye, lastik tekerlekli iş makinesi, ses cihazları veya reklam brandalarını asmak amacıyla platformlu kamyonet ile siparişini verdiğimiz ve önümüzdeki haftalarda elimizde olacak engelli aracımızı da belediyemiz bünyesine kazandıracağız. Engelli aracımız üç engelli kardeşimizin aynı anda binebileceği bir özellikte olacak. Engelli kardeşlerimiz dilediği zaman, istediği yere rahatça gidebilecek. Bu aracımız 24 saat engelli kardeşlerimizin hizmetinde olacak. Biz, insan odaklı işler yapıyoruz. Biz memleketimizde yaşayan insanlarımıza söz verdiğimiz işler için ne araç gerekiyorsa, onu arar bulur ve alırız. Bu memlekette yaşayan insanlarımıza bizler söz verdik. Bu sözleri sırasıyla yerine getireceğiz. Sizlerden desteğinizi ve dualarınızı bekliyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Sorumlu Başkan Yardımcısı Celal Şahin’in duası sonrası kurban kesildi. Belediye Başkanı Özdilek Özcan alınan vidanjöre binerek aracı inceledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile