Nilüfer Balat piknik alanı ilgi bekliyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, Nilüfer-Mudanya yoluna yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunan Balat piknik alanının bir a

Büyük Birlik Partisi (BBP) Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, Nilüfer-Mudanya yoluna yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunan Balat piknik alanının bir an önce düzenlenmesi gerektiğini belirtti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, Nilüfer Belediyesi'nin 2007'de Balat piknik alanının daha işlevsel kullanılması ve haftanın her günü Bursalıları doğa ile buluşturacak bir nitelik kazanmasını sağlamak için 'Balat Korusu' adı altında bir proje hazırladığını hatırlattı.

Aydın, ancak geçen zaman içinde piknik alanı ile ilgili herhangi bir çalışmanın yapılmadığını belirterek, "Gerek ulaşım kolaylığı, gerekse diğer etkenlerden dolayı, vatandaşlarımızın yoğun tercih ettiği Balat piknik alanının hali perişan vaziyette. Piknik alanında hiçbir düzenleme yapılmadığı gibi, piknikçilerin oturabileceği tek bir bank, su ihtiyacını karşılayacak düzeyde yeterli çeşme, tuvalet ve lavabo bulunmadığı görülmekte." dedi.

Piknik alanında yaptıkları ziyarette hafta içi olmasına rağmen azımsanmayacak derecede yoğunluk olduğuna dikkat çeken Mustafa Aydın, "Son zamanlarda özellikle hemşehri derneklerinin özel buluşmalarını bu alanda gerçekleştirmeleri, Balat piknik alanını daha da değerli kılmakta. Vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde pikniklerini yapabilmeleri için Yetkililerin, piknik alanında bir an önce gerekli düzenlemeleri yapmalarını bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile