Nilüfer Belediyesi Dis Denetimden Tam Not Aldi

Nilüfer Belediyesi Dis Denetimden Tam Not Aldi

Nilüfer Belediyesi, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 ve ISO 10002 yönetim sistemlerinin degerlendirildigi 4 günlük denetimlerden basariyla çikti.

Nilüfer Belediyesi’nde, TÜV Teknik Kontrol ve Belgelendirme A.S. tarafindan gerçeklestirilen 4 günlük dis denetim süreci tamamlandi. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002 Vatandas Memnuniyeti Yönetim Sistemi, ISO 45001 Is Sagligi ve Güvenligi Yönetim Sistemi ile ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi standartlarinin degerlendirildigi denetimler, 5-8 Aralik tarihleri arasinda gerçeklesti. Bas denetçi Hürriyet Gürsel Ülkü, denetçiler Dilek Arvas, Meryem Tambas ve Argun Baser, Nilüfer Belediyesi’nin ilgili müdürlüklerinde çalismalari inceledi. Denetimin genel sonucu, Nilüfer Baris Meclis Salonu’nda düzenlenen kapanis toplantisinda açiklandi. Toplantiya, Nilüfer Belediyesi Baskan Vekili Osman Ayradilli, Nilüfer Belediye Baskan Yardimcilari ile ilgili müdürler katildi.

Nilüfer Belediyesi’nde herhangi bir uygunsuzluga rastlamadiklarini kaydeden bas denetçi Hürriyet Gürsel Ülkü, “Seffaf ve rahat bir denetim gerçeklestirdik. Çok kaliteli bir ekip ve gelismis, güçlü sistemleriniz oldugunu gözlemledik. Denetçiler üçüncü bir göz olarak yapilan çalismalari gözlemliyor ve böylece sistemin islevselligi daha rahat ortaya çikiyor. Yapilan incelemelerimizde minör veya majör bir uygunsuzluga rastlamadik. Bizi mutlu eden kuvvetli yönlerinizi de gördük. Sistemler ne kadar mükemmel olursa olsun yeniliklere her zaman açik olmaliyiz. Is Sagligi ve Güvenligi Yönetim Sistemi belgeniz yenileniyordu ve bu konuda bir uygunsuzluk görmedik. Üst yönetim sisteminin verdigi destek, süreç sistem sorumlularinin yetkinligi, doküman ve sistem altyapilariniz çok güçlü yönleriniz. Vatandas ve topluma yönelik birçok projeniz zaten ödüllendirilmis. Çalismalarinizla diger kurumlara örnek olmaya devam edeceginizi umuyorum. Bu tür denetimler, kurumsal kimligin gelisimi adina da çok önemli. Emegi geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Iyilestirilmesi gereken konulara da dikkat çeken Hürriyet Gürsel Ülkü, yapilacak çalismalarin kurumun kalitesi ve gelisimine katki saglayacagini kaydetti.

Bu tür denetimlerin kendileri için çok degerli oldugunu ifade eden Nilüfer Belediyesi Baskan Vekili Osman Ayradilli ise, “Bu denetimler bizim için çok önemli. Yaptigimiz çalismalari disaridan tarafsiz gözlerin incelemesi eksik yönlerimizin giderilmesine isik tutuyor. Çikacak sonuç yaptiklarimiz hakkinda bize önemli veriler sunacak. Umarim büyük bir olumsuzlukla karsilasmayiz. Ekip arkadaslarimiz Nilüfer’e en kaliteli hizmeti vermek için gereken gayreti gösteriyor. Bu denetimlerden basariyla çikmak bizi daha çok motive ediyor. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile