Nilüfer Çoksesli Koro Festivale Iki Ödülle Damga Vurdu

Nilüfer Çoksesli Koro Festivale Iki Ödülle Damga Vurdu

Sef Zeynep Göknur Yildiz yönetimindeki Nilüfer Çoksesli Koro, 17 sehirden 114 koro ile 4 bin 500 koristin yer aldigi 9. Sansev Istanbul Uluslararasi Çoksesli Koro Festivali’nde iki ödüle deger görüldü.

Nilüfer Belediyesi bünyesinde 18 yildir çalismalarini sürdüren, yurt içi ve yurt disinda katildigi organizasyonlardan basariyla dönen Nilüfer Çoksesli Koro, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Sef Zeynep Göknur Yildiz yönetimindeki Nilüfer Çoksesli Koro, Sansev Istanbul Uluslararasi Çoksesli Koro Festivali’ne katildi.

Istanbul’daki Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde bu yil 9’uncusu gerçeklestirilen ve dört gün süren festivalde, 17 sehirden 114 koro ile 4 bin 500 korist yer aldi.

Festivalde, ulusal ve uluslararasi koro literatüründen çesitli eserler seslendiren Nilüfer Çoksesli Koro, Nedim Yildiz’a ait “Gelir Geçer” isimli eserin de ilk seslendirilisini yapti.

9. Sansev Istanbul Uluslararasi Çoksesli Koro Festivali’ndeki performansiyla “Müzikalitede Basari” ve “Jüri Özel Ödülü”ne deger görülen Nilüfer Çoksesli Koro, Bursa’ya iki ödülle birden döndü.

Nilüfer Çoksesli Koro, festivalin kapanisinda Sansev Marsi’ni da seslendirerek, izleyenlere unutamayacaklari bir festival yasatti. Nilüfer Çoksesli Koro’nun performansi, izleyenler tarafindan ayakta alkislandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile