Nilüfer'de Kurban Bayrami Hazirliklari Incelendi

Nilüfer'de Kurban Bayrami Hazirliklari Incelendi

Nilüfer Kaymakami Murat Süzen, yaklasan Kurban Bayrami öncesinde Alaaddinbey Hayvan Pazari’ndaki hazirliklari yerinde inceledi. Pazarla ilgili bilgi alan Süzen, halk sagligi ve hijyen konusunda dikkat etmeleri gereken konularda yetkililere uyarilarda bulundu.

Nilüfer’de, yaklasan Kurban Bayrami öncesi halk sagligi ve hijyen konusunda herhangi bir problem yasanmamasi için siki çalismalar devam ediyor. Bu çerçevede Nilüfer Ilçe Kaymakami Murat Süzen, Alaaddinbey Hayvan Pazari’ni ziyaret etti. Nilüfer Belediye Baskan Yardimcilari Sirin Biçer ve Zerrin Güles ile Nilüfer Belediyesi Veteriner Isleri Müdürü Sanem Çetiner’in de yer aldigi inceleme ziyaretinde Kaymakam Süzen, Alaaddinbey Hayvan Pazari’ndaki hazirliklari gözlemledi. Süzen, büyükbas ve küçükbas hayvanlarin kesim alanlarini da inceledi.

Mevcut kapasitesi ve sartlarla ilgili bilgi alan Nilüfer Kaymakami Süzen, bayram hazirliklari konusunda da uyarilarda bulundu. Bursa Valisi Mahmut Demirtas baskanliginda gerçeklestirilen toplantida halk sagligi ve hijyen konusunda önemli konularin ele alindigini hatirlatan Kaymakam Süzen, Alaaddinbey Hayvan Pazari sorumlularinin özellikle sap hastaligina karsi hassas olmalari gerektigini vurguladi. Kaymakam Murat Süzen, gelen hayvanlarin kontrollerinin özenli yapilmasi çagrisinda bulundu.

Burada veteriner hekimlerin de görev aldigini hatirlatan Süzen, “Sagligimiza dikkat edelim. Burada veterinerlere ve sizlere çok is düsüyor. Burada bir ihmaliniz 10 kilometre çeperindeki her yeri etkiliyor. Kurban Bayrami’ni güzel bir sekilde geçirelim istiyoruz. El birligi ile ilerleyelim. Bir eksiginiz, ihtiyaciniz oldugunda belediyemizin yetkilileri ile buradayiz” diye konustu.

Nilüfer Kaymakami Murat Süzen, daha sonra yenilenen yüzüyle daha donanimli ve nitelikli hizmet veren Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakim ve Tedavi Merkezi’ni gezdi. Verilen hizmetlerle ilgili bilgi alan Kaymakam Süzen, merkezin bugüne kadar gördügü en iyi yerlerden birisi olduguna isaret ederek, çalisanlari tebrik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile