Nilüfer’De Renkli İngilizce Fuarı

Nilüfer’De Renkli İngilizce Fuarı

Bursa‘da, Nilüfer Eğitim Kurumlarının her yıl düzenlediği İngilizce Fuarı (English Fair) bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

İngilizce pratik eğitim yapma imkânı sunulan fuar, İlkbahar ve Yıldırım İlköğretim Okullarında coşkuyla sergilendi. Konuşarak ve yaşayarak öğrenmeyi hedefleyen fuarda tüm öğrenciler fuar alanını gezip çeşitli diyaloglar kurdu. Fuarda sadece İngilizce konuşularak iletişim sağlanması öğrenciler üzerinde etkili oldu. Fuarda her stantta yapılan yarışmalar öğretici ve eğlenceli dakikaların yaşanmasını sağladı.

Fuarla ilgili konuşan Yabancı Diller Zümre Başkanı Mesut Özil, “Scrabble turnuvası, atasözleri ve deyimler, hafıza oyunları, çarkı felek gibi 30 farklı stanttan oluşan ve sadece İngilizcenin konuşulduğu bu fuarı her yıl düzenlemekteyiz. Öğrencilerimizin okuma, yazma, dinleme ve konuşma pratiklerini aşama aşama yükseltmek istiyoruz” dedi.

Uluslararası İngilizce Seviye Belirleme sınavı olan UCLES iki aşamalı sınavlarında öğrencilerden 500’ünün bu sınava girdiğini ve en az yüzde 95’inin bu sınavı başarıyla geçtiğini belirten Özil, bu sonucun yabancı dildeki seviyelerini gösterdiğini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile