Nilüfer'de Sebze Meyve Doğrudan Tüketiciye Ulaşıyor

Nilüfer'de Sebze Meyve Doğrudan Tüketiciye Ulaşıyor

Nilüferde çiftçiler ürünlerini doğrudan tüketiciye satıyor. Konak'taki köylü pazarı hem üretici hem de vatandaşlardan ilgi görüyor

Her hafta Çarşamba günleri Konak Mahallesinde kapalı Pazar alanında kurulan köylü pazarında, kendi ürettikleri meyve ve sebzeleri satışa sunan Nilüferli çiftçiler ilgiden memnun. Ürününü pazara taşıyarak doğrudan satışa sunan çiftçileri ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, üreticilerle sohbet ederek bol kazançlar dileğinde bulundu.
Köylü pazarının Nilüferlilerden ilgi gördüğünü ancak daha çok sahiplenilmesini istediklerini kaydeden Başkan Bozbey, "Uludağ Üniversitesi'nden aldığımız destekle çiftçilere toprak analizi ve gübreleme ile zeytin hastalıklarıyla mücadele gibi konularda hem teorik, hem uygulamalı eğitimler vermeye devam ediyoruz. Amacımız üreticiye sahip çıkmak ve tarımsal üretimi desteklemektir" dedi.
Başkan Bozbey'e pazar için teşekkür eden çiftçiler binbir güçlükle ürettikleri taze meyve ve sebzelerden Başkan Bozbey'e ikram ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile