Nilüfer'de Toplu Sünnet Söleni

Nilüfer'de Toplu Sünnet Söleni

Nilüfer Belediyesi’nin geleneksel toplu sünnet söleninde 268 çocuk sünnet oldu.

Sosyal belediyecilik uygulamalariyla dikkat çeken Nilüfer Belediyesi, geleneksel sünnet söleninin 19’uncusunu gerçeklestirdi. Daha önce 10 özel hastanede sünnetleri yapilan 268 çocugun, sünnet eglencesi Nilüfer Davet’te gerçeklestirildi.

Ailelerin bu mutlu gününe Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, esi Zeynep Terzioglu Erdem ile katildi.

CHP Il Baskani Turgut Özkan, CHP Nilüfer Ilçe Baskani Özgür Sahin, Iyi Parti Nilüfer Ilçe Baskani Levent Öncü, siyasiler ve muhtarlar da gecede yer aldi.

Nilüfer Belediyesi din görevlisi Mehmet Çelebi’nin mevlit okumasi ile baslayan gecede bir konusma yapan Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, ailelerin bu mutlulugunu paylasmaktan duydugu memnuniyeti dile getirdi. Çocuklarin en degerli varliklarimiz oldugunu vurgulayan Baskan Erdem, “Inaniyorum ki onlari saglikli ve mutlu bir gelecek bekliyor. Bizler de onlari en iyi ve mutlu sekilde gelecege hazirlamak için var gücümüzle çalisiyoruz. Çalismaya da devam edecegiz. Bizim; çocuklarimizi Atatürk ilke ve inkilaplarin izinde; kültürle, sanatla, bilimle yetistirme gibi bir sorumlulugumuz var” diye konustu.

Geleneksel sünnet söleni organizasyonuna katkida bulunan hastaneler ile özel kuruluslarin temsilcilerine tesekkür plaketi veren Baskan Erdem, daha sonra da çocuklarla birlikte pasta keserek yasadiklari heyecana ortak oldu.

Nilüfer Belediyesi Roman Orkestrasi ile Cengiz Ates ve orkestrasinin program yaptigi gecede çocuklar ve aileleri oldukça keyifli anlari paylasti. Piste çikarak çocuklarla çiftetelli oynayan Baskan Erdem, kendisine yogun ilgi gösteren çocuklarin fotograf isteklerini de geri çevirmedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile