Nilüfer'e Modern Donanimli Fitness Salonu

Nilüfer'e Modern Donanimli Fitness Salonu

Nilüfer Belediyesi’nin Konak Olimpik Yüzme Havuzu Tesisi içindeki fitness salonu, bastan sona yenilendi. Salona son model spor aletleri alinirken, sauna ve buhar odasi da eklendi. Yenilenen salonu gezen Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, spor yapmak isteyenleri böyle modern bir alana kavusturmaktan mutluluk duyduklarini söyledi.

Nilüfer Belediyesi Konak Olimpik Yüzme Havuzu Tesisi yenilenmis haliyle artik daha çok sporsevere hizmet verecek. Uzun bir tadilattan geçirilerek alani genisletilen ve içindeki spor aletleri artirilarak tamamen yenilenen tesise, sauna ve buhar odalari da eklendi. Tadilat çalismasi çerçevesinde yanindaki baska bir salonla birlestirilerek alani iki katina çikarilan Fitness Salonu’ndaki spor aletlerinin tamami yenilendi. Salona son model 8 adet kosu bandi, 3 adet eliptik bisiklet, 3 adet yatay bisiklet alindi. Ayrica dünya genelinde en iyisi olarak gösterilen iki adet kürek çekme aleti ile Bursa’da sayili salonda bulunan 1 adet merdiven çikma aleti de Nilüfer Belediyesi Fitness Salonu’ndaki yerini aldi. Fitness salonunun bünyesinde, plates, zumba gibi grup derslerinin yapilabilecegi çok amaçli bir salonda yer aliyor. Reformer stüdyosunun bulundugu salonun giyinme odalari modern hale getirilirken, salonda sauna ve buhar odasi da olusturuldu. Havalandirma sistemi tamamen yenilen salonun, tavani yükseltildi ve duvarlari da yikilarak tamamen cam yapildi.

Modern aletlerle donatilan Fitness Salonu’nu gezen Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, bu salonun spor kenti Nilüfer’e çok yakisacagini söyledi.

Halki spor yapmaya tesvik etmek için çesitli branslarda tesisler açtiklarini söyleyen Baskan Erdem, “Fitness yapmak isteyenlerin taleplerini mevcut salonlarimizla tam olarak karsilayamiyorduk O nedenle bu salonunun alanini iki katina çikardik. Böylece daha çok kisi yararlanacak. Halkimiz yeter ki spor yapmak istesin, biz bütün imkanlari seferber ederiz” dedi.

Baskan Erdem, salonun yeni yüzünün çok güzel oldugunu belirterek yapilan çalismalarda emegi geçen herkese tesekkür etti.

Konak Olimpik Yüzme Havuzu Tesisi bünyesindeki Fitness Salonu yenilenen yüzüyle, pazar günleri hariç haftanin 6 günü 08.00-22.00 saatleri arasinda hizmete açik olacak. 12 Subat Pazartesi gününden itibaren hizmete girecek olan Fitness Salonu’nda uzman egitmenler spor yapanlara destek verecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile