Nilüfer'e Yeni Bir Sosyal Tesis Kazandirildi

Nilüfer'e Yeni Bir Sosyal Tesis Kazandirildi

Nilüfer Belediyesi, kente yeni bir sosyal mekân kazandirdi. Belediye çalisanlari ve meclis üyeleri için bir sosyallesme ortami olmasi hedefiyle yapilan ve Nilbel tarafindan isletilecek olan tesis, Nilüferliler’e de açik olacak.

Nilüfer Belediyesi, hem Belediye Meclisi üyelerinin hem de çalisanlarin yararlanabilecegi bir sosyal tesisi hizmete sundu. Kültür Mahallesi Gültekin Caddesi üzerindeki Nilüfer Belediyesi Sosyal Tesisi düzenlenen törenle hizmete açildi. Nilbel tarafindan isletilecek olan tesisin açilis törenine Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, geçmis dönem Nilüfer Belediye Baskani Mustafa Bozbey, CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, IYI Parti TBMM Grup Baskani ve Bursa Milletvekili Ismail Tatlioglu, Bulgaristan’in Bursa Konsolosu Veselin Bojilov, IYI Parti Bursa Il Baskani Selçuk Türkoglu, CHP Bursa Il Sekreteri Turgut Özkan, CHP Nilüfer Ilçe Baskani Firat Yilmaz, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri ve belediye çalisanlari katildi.

Baskan Turgay Erdem, tesisin sadece belediye meclisi üyeleri ve belediye personeli için degil, halka da açik bir mekân olacagini belirtti.

Sosyal tesisin mutfaginda saglikli ürünler kullanacagini belirten Baskan Erdem “120 kisilik oturma düzenine sahip olan sosyal tesisimiz, zengin mutfagiyla ve bazi zamanlar canli müzik programlariyla halkimiza açik olacak. Bu tesisin mutfaginda Nilüfer Bostan ürünlerinin kullanilacagini, yani her zaman saglikli gidanin tercih edilecegini de özellikle vurgulamak isterim” diye konustu.

Konusmanin ardindan genis katilimla hizmete açilan Nilüfer Belediyesi Sosyal Tesisi 550 metrekarelik bir alanda hizmet veriyor. Açik ve kapali alani bulunan tesis, kis bahçesi ile de yilin her döneminde konuklarini agirlayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile