Nilüfer‘in Gururu Oldu

Belçika’nın Gent şehrinde yapılan 8. Avrupa Salon Masterlar Şampiyonası’nda Nilüfer Belediyespor adına yarışan Dr. Murat Kaçar, 60 metre engelli grubunda 3. olarak Bursa’nın gururu oldu.

Nilüfer Belediyespor’un veteran atleti Dr. Murat Kaçar, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda elde ettiği derecelerle Nilüfer’in gururu olan Dr. Murat Kaçar, 14-17 Mart tarihlerinde Belçika’nın Gent kentinde yapılan 8. Avrupa Salon Masterlar Şampiyonası’nda 60 metre engelli grubunda 10.14’lük derecesiyle Avrupa üçüncüsü oldu. Yarışta Slovak atlet 9.79’luk derecesiyle birinci olurken, İngiliz atlet 10.12’lik derecesiyle bronz madalya kazandı.

Belçika’da 6 Türk sporcunun katıldığı şampiyonada, 65-69 yaş grubunda mücadele eden Nilüfer Belediyesporlu veteran atlet Dr. Murat Kaçar, sergilediği performansla bir kez daha kürsüye çıkma başarısı gösterdi. Geçtiğimiz haftalarda Türkiye rekoru kırarak başarılarına yenilerini ekleyen Dr. Murat Kaçar, 2009 yılında da Fransa‘nın Clermontferrant şehrinde düzenlenen Dünya Masterlar Şampiyonası’nda da üçüncü olmuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile