Nilüfer Sanat Atölyeleri'nde Yaz Dönemi Basliyor

Nilüfer Sanat Atölyeleri'nde Yaz Dönemi Basliyor

Nilüfer Belediyesi, “Yasamin ritmine sanat katiyoruz" sloganiyla yaz dönemi sanat atölyelerinin kapilarini açiyor. Temmuz ve Agustos aylarinda 15 farkli bransta düzenlenecek atölyeler, sanatseverlere unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.

Nilüfer Sanat Atölyeleri, yaz döneminde 15 farkli sanat dalinda atölye çalismalari düzenleyecek. Drama, karikatür, resim, tango, seramik, heykel, akil ve zeka oyunlari, bale, show/modern dans, piyano, keman, gitar, elektro gitar, ukulele ve davul bateri gibi genis bir yelpazede sunulan atölyelerle katilimcilar; keyifli vakit geçirerek, sanatsal yeteneklerini kesfedip gelistirme firsati bulacak.

Konak Kültürevi, Besevler Gençlik Merkezi, Altinsehir Gençlik Merkezi, Nazim Hikmet Kültürevi, Yüzüncüyil Egitim ve Sanat Merkezi ve Meteor Balat Kültürevi’nde gerçeklesecek atölye çalismalarinda alaninda uzman egitmenler, katilimcilara rehberlik edecek.

Katilim kriterlerinin branslara göre farklilik gösterdigi atölye çalismalari için detayli bilgiye www.nilufersanatatolye.com web sitesinden ulasilip, basvuru yapilabiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile