Nöbetçi kurtarıcı

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in Premier Lig'in güçlü takımlarından Chelsea'de görev yapma ...


A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in Premier Lig'in güçlü takımlarından Chelsea'de görev yapma ihtimalinin ortaya çıktığı ileri sürüldü. İngiliz The Daily Mail gazetesindeki haberde, Ada ekibinin patronu Roman Abramovich'in alınacak sonuçlara bağlı olarak takımın teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin görevine son verebileceği savunuldu.
Ancelotti'nin gitmesi durumunda Abramovich'in daha önce, takımın acil olarak bir teknik direktöre ihtiyaç duyduğu zamanda, birlikte çalıştığı Hiddink'in kapısını yeniden çalacağı kaydedildi. Ay-yıldızlı teknik adam, Scolari'nin gönderilmesinin ardından acele şekilde göreve getirilmiş, Rusya'yı çalıştırdığı Şubat-Haziran 2009 tarihleri arasında Chelsea'nin de başında yer almıştı.
Abramovich'in Futbol Federasyonu'nu ikna etmek için elinden geleni yapacağının belirtildiği haberde, Hiddink'in de Almanya ve Azerbaycan yenilgileri sonrası Euro 2012 finallerine katılma şansı "azalan" milli takımdaki görevinden erken ayrılabileceği yorumu yapıldı.
Adı daha önce Liverpool için de anılanHiddink, yaptığı açıklamalarda "Haftanın 7 günü bir kulüp takımı çalıştırmak artık bana göre değil" sözleriyle kulüplerden gelen tekliflere soğuk baktığını ortaya koymuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile