Nt’de Çocuklarınızın İhtiyacını Uzman Yardımıyla Belirleyin

NT Mağazaları Türkiye genelindeki tüm şubelerinde çocuk gelişim uzmanları görevlendirdi.

Okul alışverişine çıkan ailelerin çocuklarının ihtiyaçlarını uzman yardımıyla belirlemelerine imkan sağlamak için geliştirilen proje velilerinde büyük beğenisini kazandı.

Okula dönüş kapsamında 545 yeni sezonluk çalışanın katılımı sonrasında bin 781 personeliyle ekonomik anlamda da önemli bir istihdam gücünün temsilcisi konumunda olan NT, mağazalarda çocuk gelişimi uzmanları da istihdam etmeye başladı. Çocukların ihtiyacı olan doğru kitapları uzman yardımıyla sunmayı hedefleyen NT, Türkiye’de nüfusu 50 bin ve üzeri olan her yere sorumluluk sahibi bir mağazacılık anlayışını götürmeyi planlıyor.

Okuma alışkanlığını arttırmak ve daha çok okur kazandırmak misyonu ile hareket eden NT, bu değişimin çocuklardan başlayacağına inanıyor. Çocuk gelişimine ve kaliteli bir eğitim alması için okul öncesi ve okul dönemine de büyük bir hassasiyet gösteriyor. 2011-2012 eğitim-öğretim yılında 71 ilde 5 yaş üzeri çocukların okul öncesi eğitiminin zorunlu hale getirilmiş olmasından sonra özellikle bu alanda bu çocukların ihtiyaçlarını karşılama adına özel hazırlıklar gerçekleştirdi.
NT Sivas Mağaza Yetkilisi Ali Temiz, çocuklara ve ailelerine sunmuş oldukları zengin ürün yelpazesinin dışında sağlamış oldukları özel hizmetlerden de bahsetti. Temiz, bunlardan en önemlisinin sektörde bir başka örneği olmayan çocuk gelişim uzmanı istihdamı olduğunu söyledi.

Kırtasiyeden okul kitaplarına, önlükten çantaya, teknolojik ürünlerden temel eserlere kadar birçok kampanya ile sezonu açtıklarının altını çizen Temiz, şunları kaydetti, "Mağazalarımızda istihdam ettiğimiz çocuk gelişim uzmanlarımız ile çocukların ve ailelerin ihtiyaçları konusunda vermiş olduğumuz rehberlik hizmetimizin konuyla ilgili hassasiyetimizin güzel bir ifadesi olduğunu düşünüyorum. Mağazalarımızda yer verdiğimiz ürünlerin her birinin sağlık açısından uygunluğuna, kaliteli oluşuna dikkat ediyoruz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile