NT Yenişehir mağazası hizmete girdi

Türkiye geneli ve yurt dışında kitap, kırtasiye ve teknoloji alanında hizmet veren NT Mağazaları'nın Mersin Yenişehir ilçesindeki mağazası hizmete gir

Türkiye geneli ve yurt dışında kitap, kırtasiye ve teknoloji alanında hizmet veren NT Mağazaları'nın Mersin Yenişehir ilçesindeki mağazası hizmete girdi. GMK Bulvarı Dumlupınar Lisesi yanında hizmete giren NT Mağazasının açılışını Yenişehir Kaymakamı Eyüp Sabri Kartal yaptı. Okumayı sevdirmeyi ve okumaya teşvik amaçlı açılan bu tür mağazalarının kendi bölgesinde açılmasından memnuniyet duyduğunu belirten Kartal, bu tür mağazalarının açılmasına destek verdiğini söyledi.

Mağaza Müdürü Erdoğan Karakuş ise mağazalarında"Kitapla Buluşma Noktanız" sloganıyla topluma okumayı sevdirmeye yönelik aktivitelere ev sahipliği yapacaklarını kaydetti.

Mağazalarında imza günleri, yazar-okur buluşmaları, masal günleri, boyama, kukla tiyatroları, resim, şiir yarışmaları, aile ve çocuk eğitim programları düzenlediklerini anlatan Karakuş, böylece NT Mağazalarının bulunduğu bölgeyi bir kültür merkezi haline getirdiklerini ifade etti.

Karakuş, okumayı sevdirme, okuma alışkanlığı kazandırma ve okuma ihtiyacı giderme yolunda çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile