Ntso Başkan Vekili Faruk Yılmaz Hayatını Kaybetti

Ntso Başkan Vekili Faruk Yılmaz Hayatını Kaybetti

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası(NTSO)Yönetim Kurulu Başkan Vekili Faruk Yılmaz hayatını kaybetti

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası(NTSO)Yönetim Kurulu Başkan Vekili Faruk Yılmaz hayatını kaybetti. 50 yaşında karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Ankara'da hayatını kaybeden Yılmaz toprağa verildi.
1999 yılından beri NTSO Yönetim Kurulunda yer alan ve 2004-2009 yılları arasında Nevşehir Belediyesi Meclis üyeliği de yapan Faruk Yılmaz, bir süreden beri tedavi görüyordu. Kurban Bayramı'nın ikinci gününde rahatsızlanarak Ankara'daki TOBB Hastanesi'nde tedavi altına alınan Faruk Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yılmaz için bugün 10 yıldan beri görev yaptığı Nevşehir Ticaret Odası hizmet binası önünde bir tören düzenlendi.
Törende konuşan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, bir görev ve ekip insanı olan Faruk Yılmaz ile birlikte 10 yıldan beri çalışmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını,ani vefatı ile derin acılar içerisinde kaldıklarını belirtti.
Burada düzenlenen törene Nevşehir Valisi Osman Aydın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Turgay Aras, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Yücel Menekşe ile çok sayıda seveni ve ailesi katıldı.
Daha sonra cenaze aracına konulan Faruk Yılmaz'ın naaşı cenaze namazı için Kurşunlu Cami'ne gönderildi.
Yılmaz'ın cenazesi öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Taşlıbel Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Nevşehir Belediyesi'nde 2004-2009 yılları arasında Meclis üyeliği görevinde de bulunan Yılmaz, bugüne kadar çeşitli siyasi partilerde de etkin görevlerde bulunmuştu.
Yılmaz, son olarak Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevinde bulunmuştu. Yılmaz,evli ve 3 çocuk babası idi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile