Nur Yerlitaş, mağazadaki izdihamı anlattı

Nur Yerlitaş, mağazadaki izdihamı anlattı

Bir mağazanın özel koleksiyonunun tanıtımı esnasında yaşanan izdihamda görüntülenen ünlü modacı Nur Yerlitaş, magazin dünyasına damga vuran o anları anlattı.

H&M mağazasında görücüye çıkan Balmain koleksiyonu lansmanında izdiham yaşanmış, o anlara şarkıcı Fatih Ürek ile modacı Nur Yerlitaş'ın kıyafetleri alabilmek için birbiriyle yarışması damga vurmuştu.

“NEYE UĞRADIĞIMI ŞAŞIRDIM”
Magazin dünyasının gündemine oturan görüntüler ardından Nur Yerlitaş, Beyaz Haber'e konuştu. Bütün sosyetenin mağazaya geldiğini söyleyen Yerlitaş, “Cemiyet hayatı herkes oradaydı. Tek ben değildim. Mağazanın kapısında çok yoğunluk vardı. Beş dakika sonra öyle bir hücum oldu ki neye uğradığımı şaşırdım.” dedi.

“BİLEZİK Mİ ÇALDIM?”
Gelen eleştirilere cevap veren ünlü modacı, “Ben inanın Tahtakale'den de kolye alıp takıyorum. Dünyanın en ünlü tasarımcılarından da takıyorum. Benim öyle bir ölçüm yoktur. Bu olayı çok büyüttüler. Sanki mağazadan bilezik mi çaldım, küpe mi çaldım?” diye ekledi.

“HİÇBİR ŞEY ALMADIM”
Nur Yerlitaş şöyle devam etti: Zaten ezilme korkusu yaşadım orada, şok oldum. Hiçbir şey de almadım, bunu da ispatlarım. O kalabalıkta zor kaçtım. Çok kötü bir organizasyondu. Böyle olacağını bilseydim, gitmezdim. Pazardan da alışveriş yapıyorum, ünlü yerlerden de yapabilirim. Ama o gün başıma gelen talihsiz bir olaydı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile