Konyaaltı Belediyesi Ramazan Şenlikleri kapsamında sevilen sanatçıları Antalyalılarla buluşturmaya devam ediyor. Ahmet Özhan, Zekai Tunca, Başak Tatlıbal, Nursaç Doğanışık’tan sonra sahne alan Nuray Hafiftaş, izleyenlere müzik ziyafeti yaşattı.
23 Nisan Parkı’nı dolduran binlerce vatandaş Hafiftaş’ın şarkılarına eşlik ederek, dans edip halay çektiler. Günün anısına sevilen sanatçı Nuray Hafiftaş’a plaket veren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ramazanın birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurguladı. Atatürk devrim ve ilkeleri doğrultusunda çalıştıklarını ifade eden Başkan Böcek, “Zor günlerden geçiyoruz. Hepimiz daha sabırlı ve hoşgörülü olmalıyız. Unutulmasın ki bu bayrak inmeyecek, bu ezan susmayacaktır. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti korumak hepimizin ortak görevidir” diye konuştu.
Nuray Hafiftaş Hayranları İle Buluştu
Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Nuray Hafiftaş, Konyaaltı Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan Şenlikleri kapsamında Antalyalılarla buluştu.



















