Nurdağı'nda Belediye Hizmetleri

Nurdağı'nda Belediye Hizmetleri

BüyükşŸehir Belediyesi tarafından NurdağŸı'na yapılan altyapı ve üstyapı hizmetleri ilçe vatandaşŸlarını sevindiriyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçenin tüm altyapı ve üst yapı çalışŸmalarını yenileyen BüyükşŸehir Belediyesi, itfaiye binası, GASKİ binası başŸta olmak üzere sosyal tesisleri, taziye evleri ve oyun park alanlarını büyük ölçüde tamamladı.

İlçeye "BüyükşŸehir Parkı" yapan BüyükşŸehir Belediyesi, yol, asfalt ve kanalizasyon çalışŸmalarını ise sürdürüyor. İlçe merkezinin yanı sıra ilçeye bağŸlı köylerde de yol, sathi kaplama ve kanalizasyon çalışŸmalarını devam ettiren BüyükşŸehir ekipleri, sosyal tesislerin yapımına da başŸladı.

Yol ve asfalt çalışŸmaları kapsamında NurdağŸı ve köylerinde çalışŸmalarını sürdüren BüyükşŸehir Belediyesi Fen İşŸleri Daire BaşŸkanlığŸı ekipleri, 23 köyde 11 bin 536 ton asfalt yama çalışŸması yaptı.

Köy ve mahalle yollarında 20 kilometre sathi kaplama yapan ekipler, 25 bin 500 metrekare alana ise kilit taşŸı yaptı.

Arazi yolu açma çalışŸmaları, köprü dolgu çalışŸmaları, çevre düzenlemesi yapan ekipler, buralarda yol tesviyesi, kilit taşŸı döşŸemesi, duvar örmesi, çim ve ağŸaç dikimi, yol çalışŸması, çocuk oyun grupları, spor alanları, altyapı çalışŸması gibi birçok hizmetleri gerçekleşŸtirdi.

UkkaşŸe Hazretleri Türbesi'nin çevre düzenlemesi ile yol ve kaldırım çalışŸmalarını yeniden yapan BüyükşŸehir Belediyesi ekipleri, ilçenin tüm köy ve mahallerinde alt yapı çalışŸmalarını sürdürüyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile