O anı anımsadıkça gözyaşlarına boğuldu

O anı anımsadıkça gözyaşlarına boğuldu

Ünlü şarkıcı Bengü, geçirdiği trafik kazasını anımsadıkça gözyaşlarına boğuldu.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün programına konuk olan sevilen şarkıcı Bengü, samimi açıklamalarda bulundu.

Saba Tümer'in ekibine röportaj veren Bengü, geçirdiği trafik kazasıyla hayranlarının yüreğini ağzına getirmişti. Bu acı olayı anlartırken adeta boğazı düğümlenen şarkıcı, 'Büyük bir kaza geçirdim. Derin bir kaybımız var. Hala o acı içimde, onun bittiğini söyleyemem, hiç bir zaman da bitmeyecek zaten ' dedi.

'ÖLÜME ÇOK YAKLAŞTIM '


Vücudunda bir hasar kalmadığını belirten sevilen şarkıcı, 'Ama çok yaralarım vardı. Ölüme çok yaklaşmış bir kadın var karşınızda ' ifadesini kullandı. Bengü şöyle devam etti:

'Kazadan 10 gün sonra oradaN geçtim ki; bakayım ne olacak diye. Çünkü olayların üstüne gitmek lazım. Travma tedavisi gördüm. Doktorum çok güçlü atlattığımı söyledi. '

O günleri anımsadıkça gözyaşlarına engel olamayan Bengü, 'Kötü oluyorum, içerideki şey hala çıkıyor ' dedi.

'GÜÇLÜ BİR KIZIM '


Ünlü şarkıcı, Saba Tümer'in canlı yayınında da yaşadığı acı olayı anlatmaya devam etti.

'İnsan beyni bu, insan ruhu bu, bazı şeyleri atlattım desende o yaşanan derin acılar, derin yaralar çok büyük bir yer ediyor insanın içinde ' diye konuşan Bengü, 'Ben güçlü bir kızım ' ifadesini kullandı.

'ÖLÜME BİR NEFESLİK AN KALDI '

Kaza anını da anlatan sevilen şarkıcı, 'Hayatta çok büyük acılar yaşanıyor. Hiç bir zaman da yaşayacakmışız gibi geliyor. Bir anda hayat yerle bir oluveriyormuş, bunu gördüm. Ölüme belki 5 saniyem kaldı, bir nefeslik an kaldı. Onu da yaşadım. Eskiden hayatı zaten çok seviyordum, neşeli bir tarafım vardır. Şimdi de bugünü sonuna kadar yaşayıp hiç bir şeyi ertelemeden, hiç bir şeyi kafama takmadan, kendimi severek, kendime sarılarak, işime sarılarak hayatıma devam ediyorum ' şeklinde konuştu.

'RUHUMDA ÇOK BÜYÜK HASAR OLDU '


Vüdudundaki yaraları ailesine bile az bahsettiğini söyleyen Bengü, Kazadan sonra boyun fıtığım oldu, belimde hasar oldu onlar zor geçti. Ruhumda çok büyük hasar oldu, çok derin bir kaybım oldu. Bu anları tek başıma atlatabildiğimi gördüğüm için aslında çok fazla ders çıkardım. Eskiden biraz boş yaşıyormuşum sanki. Şimdi herşeyi merak ediyorum, her şeyi öğrenmek istiyorum, görmek istediğim neresi varsa görmek istiyorum ' diye konuştu.

NE ZAMAN EVLENİYOR?

Ünlü şarkıcı ne zaman evleneceği yönündkei soruya ise şöyle cevap verdi.

"Aldığımız bir tarih yok. 2013 yazı derim, sonbahara kalır belki. Hiç bir fikrim yok. Ama çok iyi anlaştığımız ve çok mutlu olduğumuz bir ilişkimiz var. 5 seneyi devirdik."
BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile