O Uyusturucu Partisi Görüntülerinde Yer Alan Kadinlar Da Yakalandi

O Uyusturucu Partisi Görüntülerinde Yer Alan Kadinlar Da Yakalandi

Sakarya’nin Serdivan ilçesinde yaklasik iki buçuk yil önce bir evin içerisinde ‘ani olarak kalsin’ diye kaydedilen uyusturucu partisinin görüntülerinde yer alan 2 kadin da yakalandi. Sahislar, emniyetteki islemlerinin ardindan serbest birakilirken adli islemlerinin sürdügü ögrenildi.

Serdivan ilçesinde bir evin içerisinde yaklasik iki buçuk sene önce kaydedilen ve sosyal medyada, emniyet ile valiligin etiketlenerek paylasildigi uyusturucu ortami sonrasinda Sakarya Il Emniyet Müdürlügü’ne bagli Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri harekete geçti. ‘Ani olarak kalsin’ denilerek kaydedilen uyusturucu partisi görüntülerinde; 2’si kadin toplam 5 kisinin aralarinda geçen diyalog ve bazilarin ise uyusturucu maddeyi kullandigi anlar yer aldi.

Emniyetteki islemleri sonrasinda serbest birakildilar

Polis ekiplerince yapilan incelemeler neticesinde görüntülerdeki kisilerin A.C.A., I.A., E.A. isimli erkekler ile S.K. ve M.A. isimli kadinlar oldugu tespit edildi. Görüntünün yaklasik iki buçuk sene önce çekildigi ve A.C.A. isimli sahsin cezaevinde oldugu ögrenildi. Yayilan görüntülere iliskin adi geçen A.T. ile birlikte ekipler, diger I.A., E.A., S.K. ve M.A. isimli 5 kisiyi kisa sürede yakalayarak emniyete götürdü. S.K. ve M.A. isimli kadinlarin, fuhus dahil birçok farkli suçtan kayitlarinin da oldugu ögrenildi. Emniyette alinan ifadelerinin ardindan serbest birakilan sahislarin, adli islemleri sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile