O yeğenimi defterden silmiştim

O yeğenimi defterden silmiştim

Uyuşturucu soruşturmasında tutuklanarak cezaevine gönderilen yeğeni ile başbakanlığının ilk yıllarında görüştüğünü belirten Tayyip Erdoğan “Ondan sonra adeta yeğenliğimden silmişimdir” diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, uyuşturucu soruşturmasında tutuklanarak cezaevine gönderilen yeğeni Mehmet Erdoğan ile başbakanlığının ilk yıllarında görüştüğünü belirterek, "Ondan sonra adeta yeğenliğimden silmişimdir" dedi.
Katar'a hareketinden önce basın açıklaması yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yeğeni Mehmet Erdoğan'ın uyuşturucu soruşturmasında tutuklanarak cezaevine gönderilmesini değerlendiren Erdoğan, "Verilen haber doğru. O konuda ben zaten gerek valim, gerekse emniyet müdürüme açık ve net bir şekilde söyledim; gereği neyse yapın! Bez zaten yeğenimle başbakanlığımın ilk zamanlarında bir görüşmem olmuştur. Ondan sonra adeta yeğenliğimden silmişimdir. Benim değerlerimi, ilkelerimi paylaşmayan bir yapısı vardır. Şu anda hukuk neyse, yasalar neyi gerektiriyorsa onu yapmışlardır. Ben de buna saygı duyarım" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile