ÖABT Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?  2021 KPSS ÖABT Sonuç Sorgulama

ÖABT Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? 2021 KPSS ÖABT Sonuç Sorgulama

KPSS’nin son oturumu olan ÖABT dün öğle saatlerinde gerçekleştirildi! ÖSYM tarafından 15 Ağustos tarihinde yapılan ÖABT sınavı sonrasında çeşitli sorular araştırılmaya başladı. Peki, ÖABT Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? 2021 KPSS ÖABT sonuç sorgulama nasıl yapılır?

2021 KPSS sınavının gerçekleşmesinin ardından gözler ÖABT sonuçlarına çevrildi. Kamuda görev yapmak isteyen kişiler 15 Ağustos 2021 tarihinde KPSS ÖABT sınavına girdi. Sınav sonrasında KPSS puanlarını kısa sürede öğrenmek isteyen öğretmen adayları ÖABT sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunu gündeme getirdi. Peki, ÖABT sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2021 KPSS ÖABT sonuç sorgulama ekranı

ÖABT Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?  2021 KPSS ÖABT Sonuç Sorgulama

KPSS ÖABT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?


ÖSYM'nin resmi internet sitesinde yayınladığı 2021 sınav takvimine göre KPSS ÖABT sınav sonuçları 16 Eylül 2021 tarihinde duyurulacak. KPSS’ye giren öğretmen adayları sınav sonuçlarına, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleriyle birlikte ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından erişim sağlayabilecek. ÖSYM tarafından yayınlanan sonuç bilgilerinde adayların sınavda verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSS puanları açıklanacak.

KPSS Sınav Sonuçları Nasıl Öğrenilir?


KPSS’ye giren adaylar sınav sonuçlarını ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden ve mobil uygulamasından öğrenebilecek. ÖABT sonucunu öğrenmek isteyen adaylar T.C. kimlik numaralar ve şifreleri ile sisteme giriş yapabilecekler.

ÖABT Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?  2021 KPSS ÖABT Sonuç Sorgulama

KPSS ÖABT sonucu 16 Eylül 2021 tarihinde açıklanacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile