Oda Başkanlarından Seçim Çağrısı

Gaziantep'teki 20 oda başkanı bir araya gelerek, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde (GESOB) genel kurul kararı alınmasını istedi.

Bir otelde düzenlenen basın toplantısında grup adına açıklama yapan Gaziantep Servis Araçları İşletmecileri Odası Başkanı İsmet Özcan, esnafın ve sanatkarın, birlik üyelerinin daha iyi yaşam şartlarına kavuşmasını arzuladıklarını söyledi.

Bu kapsamda GESOB bünyesinde kan değişikliğine ihtiyaç duyulduğunu belirten Özcan, "Yaptığımız görüşmeler neticesinde birliğin faaliyetlerinden ve gidişatından memnun olmayan birlik üyeleri ve oda başkanlarıyla bir araya geldik. Değişim isteyen 144 birlik üyesiyle 20 oda başkanı bize imza vererek genel kurul çağrısını yeniledi. Bizler de imzaları birliğimize sunduk ancak henüz bir aşama kaydedemedik." dedi.

130 imza toplamalarının yeterli olduğunu, istenmesi halinde daha fazla imza da toplayabileceklerini aktaran Özcan, şöyle konuştu:

"Biz bu sorunumuzu ve talebimizi ailemiz olarak gördüğümüz GESOB bünyesinde çözmek istiyoruz. Ancak taleplerimiz hiç bir şekilde önemsenmedi. Bu nedenle genel kurul kararı alabilmek için yargı ve bakanlık yolunu da deneyebiliriz ama bunu istemiyoruz. Ancak gelecek hafta cuma gününe kadar bu talebimize cevap verilmezse istemediğimiz yolu denemek zorunda kalacağız."

Birlik yönetimiyle hiç bir sorunlarının olmadığını, ancak ülke, memleket, birlik üyelerinin menfaati için bu yola çıktıklarını anlatan Özcan, göreve gelmeleri halinde tüm odaların bütçelerine katkı sağlayacak çalışma yapacaklarını kaydetti.

Toplantıya katılan diğer oda başkanları da Özcan'a destek verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile