Oda ve Borsa Genel Sekreterleri Zonguldak’ta Bir Araya Geldi

Oda ve Borsa Genel Sekreterleri Zonguldak’ta Bir Araya Geldi

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğiyle gerçekleşen organizasyon ile ülke genelindeki oda ve borsa genel sekreterleri Zonguldak’ta bir araya geldi.

Zonguldak Dedeman Otel’de gerçekleşen programa, oda ve borsa genel sekreterlerinin yanı sıra TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz’ün yanı sıra Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir de katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşu ile başlayan programda Zonguldak ile ilgili ekonomik ve genel bilgilerin yer aldığı sinevizyon gösterisi yapıldı. Açılış konuşmasını yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir, tüm oda ve genel sekreterlere gönderilen davetin bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmediğini belirterek, yoğun katılımdan memnuniyetini dile getirdi. Zonguldak ile ilgili sinevizyon gösteriminde gerekli bilgilerin verildiğine dikkat çeken Demir, “Zonguldak ile ilgili gördüklerinizi ve öğrendiklerini yaşadığınız yerdeki insanlara da anlatmanızı umut ediyorum. Tüm isteyenleri yatırım için bölgemize bekliyoruz. Tüm katılımcılara gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Programın sonraki bölümleri basına kapatıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen programın akşama kadar süreceği belirtilirken, ‘akreditasyon sistemi ve Umem Beceri, Emekli Sandığı, Türk Malı belgesi konularında sunum yapılacağı, TOBB’un taşımacılık alanındaki hizmetleri, oda, borsa mevzuatı konularında bilgiler verileceği açıklandı.

Öğlen saatlerinde Zonguldak’a gelecek olan TOBB Genel Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun da programın öğleden sonraki bölümüne katılacağı ve borsa, oda genel sekreterleriyle bir araya geleceği ifade öğrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile