Odadan Korsan Servis Uyarısı

Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Acar, 2014-2015 eğitim ve öğretim döneminin 8 -15 Eylül tarihleri arasında kademeli olarak başlayacak olması sebebiyle bir açıklama yaptı.


Velileri korsan servisler konusunda uyaran Acar, okul sezonunun yaklaşmasıyla birlikte okul çevresinde korsan servis araç işletmecileri sayısında bir artışın gözlendiğini belirtti.

Acar, ''Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha güvenli bir eğitim ve öğretim yılı geçirmeleri için mutlaka yardımcı personeli ve ilgili mesleki odaya kayıtlı olan servis araçlarının tercih edilmesi daha güvenli olmaktadır. Tüm öğrenci velilerimiz bu konuda duyarlı olmalı ve çevrelerindeki korsan servis araçlarını barındırmamalıdırlar'' dedi.

Korsan servis araçlarından öğrencilerin korunması için okul yönetimleri ve emniyet görevlilerinin denetimlerini arttırması gerektiğinin altını çizen Acar, okul yönetimlerinin de servis araçları sahiplerini düzenli servis bakımları, hijyen ve yardımcı personel konularında da uyarmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile