Ödemiş Belediyesi Tüm Okulları Temizledi

Ödemiş Belediyesi Tüm Okulları Temizledi

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, okulların açılması nedeniyle ilçe genelinde tüm okullardaki idarecilerin, öğretmen ve öğrencilerin 2013-2014 eğitim-öğretim yılını kutladı.

Ödemiş’teki tüm okullara çiçek göndererek yeni eğitim öğretim yılını kutlayan Belediye Başkanı Bekir Keskin, “Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak ancak eğitimle mümkündür. Bunun için çocuklarımız ve gençlerimizin bilgi çağı insanı olarak yetişmeleri konusunda üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz. Ödemiş’ten başarılı öğrencilerin yetişmesine katkıda bulunmak ve onların iyi bir meslek sahibi olduğunu görmek bizler için gurur vericidir. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da eğitime destek çalışmalarımız devam edecektir. Yeni eğitim-öğretim yılında öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum” dedi.

Öte yandan eğitime katkı çalışmaları kapsamında imkanları doğrultusunda her türlü fiziki ve teknik konularda gerekli desteği sağlayan Ödemiş Belediyesi, okullar açılmadan önce kentteki tüm okulların bahçeleri ile çevrelerinde genel temizlik yaptı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile