Ödemiş Belediyespor'da Olağanüstü Genel Kurul Sesleri

Ödemiş Belediyespor'da Olağanüstü Genel Kurul Sesleri

Geçtiğimiz hafta başında 5 yöneticinin yönetim kurulundan ayrılmasıyla Ödemiş Belediyespor'da patlak veren kriz, olağanüstü genel kurulu gündeme getirdi.

Aralarında belediye başkan yardımcısı Şevket Akgün, Belediye Meclis Üyesi Kadir Coşar'ın da bulunduğu kulüp yöneticileri Mehmet Yayla, Günay Önder ve Özen Bıldır'ın ardından yaz okulu çalıştırıcıları Yasin Aksakal ve Suat Doğan'ın görevi bırakmalarıyla büyüyen istifa fırtınası kulüp genel sekreter belediye kültür ve sosyal işler müdürü Ufuk Kızıler'in de görevinden ayrılmasıyla zirveye ulaştı.
İstifalar sonrasında olağanüstü genel kurul sesleri yükselirken, genel kurul sonrasında mevcutta 19 olan yönetici sayısının 11'e düşürülmesi bekleniyor.
Bölgesel Amatör Lig'deki ilk sezonu öncesi büyük belirsizliğin yaşandığı Ödemiş temsilcisinde "Belediyespor" tarihinde ilk kez olağanüstü genel kurul gerçekleştirilecek. Yönetimin yeniden oluşturulacağı genel kurulun tarihi ilerleyen günlerde açıklanacak.
Tüm bu tartışmaların dışında transfere devam eden kırmızı-lacivertli ekip yeni sezon hazırlıklarına ise bu hafta içinde başlayacak. Ekim ayında başlayacak lige dek kendi tesislerinde yapacağı çalışmalar ve hazırlık maçlarıyla zorlu lig öncesi güç depolayacak takımın Bölgesel Amatör Lig'de yer alacağı grup en geç önümüzdeki hafta belli olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile