Ödemiş'in Kuzeyi Yeşile Bürünecek

Ödemiş'in Kuzeyi Yeşile Bürünecek

Ödemiş’in kuzey çıkışında, Gölcük Yaylası güzergahındaki Adnan Menderes Bulvarı’nın yer alan Yayla Kent ve Şoförler Sitesi önündeki yol genişletme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Çalışmalar bitince, çevre düzenlemesiyle birlikte ilçenin çehresi değişecek. Ödemiş Belediyesi yetkilileri, yol boyunca jimnastik aletlerinin yerleştirileceğini, yeşil alanların yanında bisiklet yolu ve yürüyüş yolu da olacağını açıkladı.

Söz konusu güzergahın 650 metrelik kısmında bölünmüş yol çalışması yapıldığını belirten Belediye Başkanı Bekir Keskin, “Bölünmüş yolda 2 bin metrekare parke taşlı kaldırım yaptık. Önümüzdeki günlerde yolda asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Projenin devamı olarak Yayla Kent ve Şoförler Sitesi önünden başlamak üzere, yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik alanda vatandaşların hem spor yapabileceği hem de dinlenebileceği yeni bir alan oluşturuyoruz. Bu alana jimnastik aletleri konuldu. Yürüyüş ve bisiklet yolları yapıldı. Orta refüje palmiye ve leylandi, yol kıyısına ise çınar ve ıhlamur ağaçları dikiliyor. Önümüzdeki günlere tamamlanacak olan alanda, yol boyunca rengarenk mevsimlik çiçekler de olacak” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile