Ödemişli Dağcılar Hasan Dağı Zirvesi'nde

Ödemişli Dağcılar Hasan Dağı Zirvesi'nde

Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF)'nun 29-30 Mayıs tarihlerinde düzenlemiş olduğu Aksaray Hasan Dağı zirve tırmanışına Ödemişli dağcılar da katıldılar.

  Aksaray İli Valilik önünde yapılan Hasan Dağı zirve tırmanışı Atatürk anıtına çelenk sunumu , saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Ümit Uztürk ' ün konuşmasıyla tamamlandı . İzmir Dokuz Eylül Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği üyesi Ödemişli dağcılardan ; Mümtaz Saygı , Nuri Zeyrek , Salim Taşbaş , ilhan Biçer ve Şefik Canyurt da Hasan Dağı zirve tırmanışını başarıyla tamamladılar . Ödemişli dağcılar Ödemiş Belediyesi imzalı " Sağlıklı Bir Yaşam İçin , Doğada Yürümeyi seçiyoruz " yazılı pankartını zirveye taşıyarak Ödemiş ' in adını duyurdular . Türkiye Dağcılık Federasyonu ( TDF ) organizasyon kurul üyesi Bursa Doğa Sporları İhtisas Kulübü ' nden Korkut Güven , Hasan Dağı zirve tırmanışına rehberlik etti . Hasan Dağı zirve tırmanışına , İzmir Dokuz Eylül Dağcılık Ve Doğa Sporları Kulübü Derneği , İzmir Karşıyaka ' dan Kardela , Dağcılık ve Doğa Sporları , İzmir Simrina Dağcılık ve Doğa Sporları , Aksaray Yavuz Sultan Selim Kulübü , Kocaeli ' nden Zeytin Dağcılık ve Doğa Sporları kulübü , Bursa ' dan Bursa Doğa Sporları İhtisas Kulübü ( BUDAK ) , Balıkesir ' den İDA Dağcılık ve Doğa Sporları ile Antalya Toroslar Doğa Sporları Kulübü ( TODOSK ) üyesi dağcıları katıldılar .
Hasan Dağı zirvesi tırmanışına rehberlik eden Korkut Güven ; " Hasan Dağı zirve tırmanışını yurdumuzun değişik yerlerinden gelen kulüp üyesi 54 dağcı sporcu başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir . Zirve tırmanışını katılan dağcı sporcularımıza kutlar , başarılarının devamını dileriz " dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile