Ödemişli Hentbolcu Kızlar Antalya‘da Derece Arayacak

Hentbolda genç kızlar kategorisinde İzmir‘i Türkiye Şampiyonası‘nda temsil edecek Ödemiş Belediyespor genç kız hentbol takımı Antalya‘ya heyecanı yaşıyor. 29 Mart Salı günü başlayacak Türkiye Şampiyonası‘nda mücadele edecek 11 kulüpten biri olan Ödemiş Belediyespor‘un yer alacağı grup şampiyona maçlarından önce belli olacak.

Antrenör Hakan Yardımcı yönetiminde haftanın üç günü İlkkurşun Spor Salonu‘nda çalışan kırmızı-lacivertliler Antalya‘nın Kepez ilçesinde oynanacak maçlarda Ödemiş‘in adını duyurmayı heyecanla bekliyor. Geçen sezon da İzmir‘i temsil etme başarısı gösteren kırmızı-lacivertlilerde morallerin yüksek olduğu belirtilirken, Antrenör Hakan Yardımcı ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtacaklarını söyledi. Ödemiş Belediyespor‘un hentbolda ilerlemesi için mutlaka altyapının en alt yaş kategorilerinden itibaren yapılanması gerektiğini belirten Yardımcı, “Biz de bu hedef doğrultusunda altyapı kategorilerinde İzmir‘de maçlara gidip-geliyoruz. Bu maçlar kızlarımız için önemli birer tecrübe. Bu şampiyona da kızlarımız için bir fırsat. Onların elde ettiği sonuçtan çok gelecek adına kazanımlar yapmaları önemli. Bu bilinçle Antalya‘da Ödemiş‘i Antalya‘da en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.29 Mart Salı günü başlayacak şampiyona 2 Nisan‘da sona erecek. Üç grupta gerçekleştirilecek birinci aşama maçlarında gruplarını lider tamamlayan ekipler ve en iyi dereceyi elde eden bir grup ikincisi 1 Nisan‘da yarı final maçları oynayacaklar. Yarı finalin galipleri Türkiye Şampiyonluğu için 2 Nisan‘da karşı karşıya gelecek.

İzmir BŞB‘nin de yer aldığı şampiyonada Antalya Muratpaşa Bld., Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Ankara Gazi Üniversitesi, Ankara Yeni Mahalle SK, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, İstanbul Emniyetgücü, Malatya Gençlikspor ve Sivas Gençlikspor da ter dökecek.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile