Ödüllü Hayvan Dostu Projesi Gün Sayiyor

Ödüllü Hayvan Dostu Projesi Gün Sayiyor

Gürsu Belediyesi’nin ödüllü hayvan barinagi projesi son hizla ilerliyor. Türkiye Belediyeler Birligi’nin hem ödüle layik gördügü para ödüllü proje, büyük ölçüde tamamlandi, açilmak için hazirliklarini yapiyor.

Gürsu Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birligi’nden kazandigi 500 bin liralik ödülle hem ‘Hayvan Dostu Sehir’ unvanini alirken, hem de can dostlarinin emanet edebilecegi yeni, modern ve Bursa’nin en özel ve farkli Sokak Hayvanlari Geçici Bakimevi ve Rehabilitasyon Merkezi için hazirliklara basladi.

Ödüllü ve örnek projede baslanan hazirliklar büyük ölçüde tamamlandi. Hayvan rehabilite bölümleri biten merkez için son hazirliklar yapiliyor.

Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, “Kisa süre sonra Gürsu ve çevresinin çok önemli bir ihtiyacini karsilamis olacagiz. Sessiz canlarimizin yanlarinda olup, bakimlarini üstlenecegiz. Onlari rehabilite edip, gereken tüm süreçleri isinin ehli insanlarla yapacagiz. Heyecanliyiz, kisa süre sonra Sokak Hayvanlari Geçici Bakimevi ve Rehabilitasyon Merkezi açilisini beraber yapacagiz” dedi.

Merkez, Diskaya Yolu üzerinde, ulasimin saglandigi ana yol üzerinde, Gürsu’ya hakim bir manzarada bulunuyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile