Odunpazarı Belediyesi'nin Üst Yapı Çalışmaları

Odunpazarı Belediyesi'nin Üst Yapı Çalışmaları

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenikent Mahallesi Uluçam sokakta gerçekleştirdiği çalışmaların ardından kaldırımları da boyayarak, güzel bir görünüme kavuşmasını sağladı.

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Yenikent Mahallesi Uluçam Sokakta çalışmaların devam ettiğini ifade eden yetkililer, 3 bin 200 metre tretuvarın boyandığını belirtti.

Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan, yağmur, güneş ve çeşitli nedenlerle kirlenen ya da yıpranan kaldırımlar ve tretuvarların Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından boyandığını dile getiren yetkililer, kent estetiğine katkı veren çalışmalara koordineli şekilde, hava şartları müsait olduğu sürece, devam edeceklerini belirti.

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yenikent Mahallesi’nde yaşanan yol sorununa çözüm bulmak için Fatih Fen Lisesi’nin de üzerinde bulunduğu Uluçam Sokakta yol açma çalışması yapmıştı. Yürütülen çalışmalar kapsamında 660 metre uzunluğunda yol yapan ekipler, çalışmalarda 2 bin 853 ton asfalt dökmüş, 450 ton da baskılı asfalt kullanmıştı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile