Off-Road Araci Böyle Devrildi

Off-Road Araci Böyle Devrildi

Düzce’de gerçeklestirilen off-road festivalinde parkura giren bir aracin su etabinda devrildigi anlar saniye saniye dron kamerasina yansidi. Araci devrilen yarisçi, "Alisik oldugumuz için bu isten zevk aliyoruz. Benim için bir problem yok. Çok keyif aldik" dedi.

Düzce Safari Off-Road Kulübü (DÜSOF) tarafindan düzenlenen festivalde adrenalin dolu anlar yasandi. Ekstrem etabinda heyecan yükselirken, parkura giren Fatih Mercan idaresindeki araç su etabinda devrildi. O anlar dron kamerasina yansidi. Devrilen aracin kurtarilmasinin ardindan sürücü yeniden parkura girerek yarisa devam etti.

"En güzel gösteriyi biz yaptik"

Yarisin güzel basladigini söyleyen Fatih Mercan, "Zaman zaman yagmur yagmasina ragmen güzel bir hava var. Zaten bizim sevdigimiz havalar. Yarislar da parkur da çok güzel. Gösteriler çok iyi oldu. En güzel gösteriyi de bizim yaptigimizi düsünüyoruz" dedi.



"Çok keyif aldik"

Mercan, aracinin devrildigine de dikkat çekerek, "Güzel bir devrilme oldu. Biz bu devrilmeden zevk aliyoruz. Bilenler beni tanirlar, ben bu parkurda Türkiye’nin en uzun uçusunu gerçeklestirdim. Burada da yine akrobasi hareketi yapmayi düsünüyordum. Bazi arkadaslarimizin ’Ben devrilsem mi?’ diye bir düsüncesi vardi. Ben ’Araci devirecegim’ dedim ve devirdim. Alisik oldugumuz için bu isten zevk aliyoruz. Benim için bir problem yok. Çok keyif aldik. Seyircilere de insallah keyif vermisizdir" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile