Oglu Sehit Düsmeden 11 Gün Önce Sehitler Için Söyledigi Türkü Yürekleri Dagladi

Oglu Sehit Düsmeden 11 Gün Önce Sehitler Için Söyledigi Türkü Yürekleri Dagladi

Firat Kalkani Harekat Alani bölgesinde terör saldirisi sonrasinda sehit düsen Tankçi Sözlesmeli Er Mevlüt Yogurtcu’nun babasi Sahin Yogurtcu’nun besteleyerek 16 Temmuz’da sosyal medya hesaplarina yer verdigi ve “Sehit olmus benim kinali kuzum” sözlerine yer verdigi türkü yürek dagladi.

Firat Kalkani Harekat Alani bölgesinde terör örgütü tarafindan açilan taciz atesi sonrasinda sehit düsen Tankçi Sözlesmeli Er Mevlüt Yogurtcu’nun babasi Sahin Yogurtçu’nun sehitler için besteledigi türkü sosyal medyada yüzlerce kisi tarafindan paylasildi. Baba Sahin Yogurtçu, söz ve müzigi kendisine ait olan ve sehitler için baglama esliginde söyledigi türküyü 16 Temmuz tarihinde sosyal medya hesabindan paylasti. Oglu Mevlüt Yogurtcu sehit düsmeden 11 gün önce Sahin Yogurtcu’nun sehitler için söyledigi ve “Sehit olmus benim kinali kuzum” sözlerine yer verdigi türkü yürekleri dagladi.

Sahin Yogurtcu, oglu Tankçi Sözlesmeli Er Mevlüt Yogurtcu’nun sehit haberini de sosyal medya hesabindan duyurdu. Sahin Yogurtcu, yaptigi paylasimda, Oglum Mevlüt Yogurtcu sehit oldu” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan, Çankiri dogumlu olan Sehit Mevlüt Yogurtçu’nun Ankara’da yasadigi, evli ve 1 çocuklu oldugu bilgisine ulasildi. Sehit Tankçi Sözlesmeli er Mevlüt Yogurtcu’nun naasi Ahmet Akseki camiinde ikindi namazini müteakip kilinacak cenaze namazinin ardindan Ankara Pursaklar ’da topraga verilecegi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile