Oglunun Sehadet Gününde Vefat Etti

Oglunun Sehadet Gününde Vefat Etti

Siirt’in Eruh ilçesinde 20 Nisan 1993 tarihinde sehit olan jandarma er Adem Akman’in babasi Cemil Akman, oglunun sehadete yürüdügü gün 20 Nisan’da hayatini kaybetti. Cemil Akman, sehit oglunun yanina defnedildi.

Siirt’in Eruh ilçesinde 20 Nisan 1993 tarihinde sehit olan Tasköprü nüfusuna kayitli jandarma er Adem Akman’in babasi Cemil Akman, oglunun sehadete yürümesinden 31 yil sonra ayni gün Tasköprü Tekke Mahallesi’ndeki evinde hayatini kaybetti.

Merhumun cenazesine Tasköprü Kaymakam Vekili ve ayni zamanda Hanönü Kaymakami Tolga Degirmenci, Tasköprü Belediye Baskani Hüseyin Arslan, Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Yasin Bulut, AK Parti Tasköprü Ilçe Baskani Hüseyin Erol, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Harun Köksalan, Türkiye Harp Malulü Sehit Dul ve Yetimler Dernegi Kastamonu Sube Baskani Dursun Kan ile çok sayida vatandas katildi.

Tasköprü’de Merkez Tas Camisi’nde ögle namazini müteakip Cemil Akman, kilinan cenaze namazinin ardindan Merkez Zimbilli Mezarligi’nda sehit oglu Adem Akman’in yanina gözyaslari arasinda defnedildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile