Oglunun Yaninda Maganda Kursunuyla Vurulan Kadin Topraga Verildi

Oglunun Yaninda Maganda Kursunuyla Vurulan Kadin Topraga Verildi

Adana’da ogluyla birlikte eve dönerken otomobilinde maganda kursunuyla vurulup hayatini kaybeden kadin topraga verildi.

Edinilen bilgiye göre olay, dün Seyhan ilçesine bagli Tellidere Caddesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, ev kadini Hayriye Derin (43), oglu Talha Derin’i (12) Turgut Özal Bulvari’ndaki dil kursuna biraktiktan sonra yanindaki oglu Kayra Derin (7) ile eve dönmek için yola çikti. Evine yaklasik 300 metre mesafede Mücahitler Caddesi’nde motosikletli 2 süpheli ise tabancayla husumetlilerinin is yerine ates açti. Kursunlardan biri o sirada otomobiliyle caddeden geçen Derin’in ensesine isabet etti. Kadin direksiyon hakimiyetini kaybedip, karsi seritten gelen minibüse çarparak durabildi. Derin, hemen olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirildi. Ancak yapilan müdahalelere ragmen olaydan saatler sonra hayatini kaybetti. Polis süphelileri yakalamak için çalisma baslatti. Derin’in cenazesi ise otopsi için adli tip kurumu morguna kaldirildi.

Derin’in kayinbiraderi Ibrahim Derin, “Husumetli iki taraf çatisirken maalesef maganda kursunu denk gelmis. Maalesef bu olay memleketimizin kanayan yaralarindan bir tanesi. Devletimizin en kisa zamanda olayi sonuçlandiracagindan hiç süphemiz yok. Yengemin yaninda iki oglu vardi büyük olani kursa birakiyor, diger küçük olan yanindaydi. Evine 300 metre kala bu durum gerçeklesiyor. Allah kimsenin basina vermesin. Hem abime hem de anne ve babasina rabbim sabir versin. Insallah bir daha kimsenin basina böyle bir sey gelmez. Baska kimsenin karsisina böyle bir durumun çikmamasini temenni ediyoruz. Insallah baskalari zarar görmez, faillerin de en kisa zamanda yakalanmasini ümit ediyoruz” dedi.

Derin’in cenazesi otopsinin ardindan adli tip kurumu morgundan yakinlari tarafindan alinarak Kabasakal Mezarliginda topraga verildi.

Hayriye Derin’in esi Durmus Ali Derin’in (47) pazarlamaci oldugu, 3 çocugu oldugu ve en büyük olan Burak Derin’in (22) Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okudugu ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile