Ögr. Görevlisi H. Murat Uysal'in Adi Üniversitede Yasayacak

Ögr. Görevlisi H. Murat Uysal'in Adi Üniversitede Yasayacak

Balikesir Üniversitesi Burhan Erdayi Spor Salonunda yer alan antrenman salonuna, vefat eden Bigadiç Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden ayni zamanda AK Parti Balikesir Il Gençlik Kollari Baskani Ögr. Gör. Hüseyin Murat Uysal’in adi verildi.

Burhan Erdayi Spor Salonundaki antrenman salonunun açilisinda konusan Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Ogurlu, genç yasta hayatini kaybeden ögretim görevlisi Hüseyin Murat Uysal’i rahmetle andi. Antrenman Salonu’nun genç sporculari yetistirme adina büyük öneme sahip oldugunu vurgulayan Ogurlu, “Burada bir hatirayi yasatma adina bir araya geldik. Üniversitemizde ögretim görevlisi olarak çalisan Hüseyin Murat Uysal kardesimizin bizleri vefatindan sonra ne yapabilecegimizi düsündük ve onun hatirasini spor salonunda yasatalim dedik. Biz kendisine Allah’tan rahmet ailesine sabirlar diliyoruz” diye konustu.

Genç yasta çok isler yapti

Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz da açilista yaptigi konusmada Hüseyin Murat Uysal’in unutulmayacagini belirterek, “Hüseyin Murat Uysal benim hayatimin son 12 senesinde hemen her gün gördügüm, merhabalastigim kisilerden birisiydi. Hüseyin ile birlikte bu sehirle dertlendigimiz, gençlerle, ögrencilerle ilgili birçok projeyi hayata geçirdigimiz bir kardesimizdi. Vefatindan dolayi çok hüzün duyduk. Ama genç yasta çok isler yapmis birisi olarak arkasindan çok iyi yad edilmeyi, dua edilmeyi hak eden bir arkadasimizdi. Ben rektörümüze çok tesekkür ediyorum. Acili ailesine sabirlar diliyorum. Onun emaneti bizim emanetimizdir diyoruz. Ismini ve geride biraktigi her seyi yesertmek, yasatmak üstümüze vazifedir diye düsünüyorum. Onun ismini böyle gençlerin spor yapacagi alana verdiklerinden dolayi üniversite yönetimine tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Hizmetlerim yoldasi olacak

Vali Ismail Ustaoglu da antrenman salonunun açilisinda yaptigi konusmada merhum Hüseyin Murat Uysal’i rahmetle andiklarini belirterek, “Yakin bir geçmis zamanda çok kiymetli bir kardesimizi kaybettik. Ailesini o zaman da ziyaret ettik. Gerçekten babasi ve esinin o vakur durusu beni çok etkilemisti. Degerli kardesimiz tam bir dava adami oldu. Yani küçük yastan itibaren vatani, milleti, gençler için çok güzel seylerin altina imza attirdi. Açikçasi bir taraftan üzüldük, genç yasta kaybettigimiz kardesimizin üzüntüsü vardi, diger yandan da gurur duyduk. Allah’tan rahmet diliyoruz. Onun yillardir gençler için yapmis oldugu hizmetler öbür dünyada onun insallah yoldasi olacaktir. Biz ona inaniyoruz, inancimiz da bunu söylüyor. Ama üniversitemiz bünyesinde hem burada ögretim görevlisi olan bu kiymetli kardesimizin hatiralarini yasatma adina rektörlügümüz ve belediyemiz arasindaki isbirligi sonucu böyle bir salona onun adinin verilmesi de ayri bir gurur veriyor bize. Çünkü burada gençlerimiz hem sportif aktiviteler yaparken insallah biz inaniyoruz ki onlarda ayni zamanda Hüseyin kardesimiz gibi vatanina, milletine, bayragina faydali olabilme adina burada yetiseceklerdir” dedi.

Antrenman salonunun açilisina ; Balikesir Valisi Ismail Ustaoglu, Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, AK Parti Il Baskani Mehmet Aydemir, Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Ogurlu, Balikesir Gençlik ve Spor Il Müdürü Adem Özalp, AK Parti Altieylül Belediye Baskan Adayi Mesut Eray, Milli boksör Ali Eren Demirezen’in yani sira, Ögr. Gör. Hüseyin Murat Uysal’in ailesi ve protokol üyelerinin katilimi ile gerçeklestirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile