Öğrenci Esnaf Dayanışması

Konya Selçuk Üniversitesi Silifke Taşucu Meslek Yüksek Okulu Turizm Otelcilik işletmeciliği 1

Konya Selçuk Üniversitesi Silifke Taşucu Meslek Yüksek Okulu Turizm Otelcilik işletmeciliği 1. sınıf öğrencilerinin temizlik ürünleri kullanımı ve denetimi dersleri üniversite sektör dayanışması çerçevesinde Taşucu'nda Zeus Otel ve Lades Motel'de gerçekleştirildi.
Konaklama işletmelerinde yapılan derslerde öğrenciler hem konaklama işletmelerini tanımakta hem de teorikte almış oldukları dersleri pratiğe dönüştürerek beceri kazanmış oluyorlar.
Öğretim görevlisi Kürşat Sayın, "Taşucu esnafının üniversitemize vermiş oldukları bu destekten dolayı teşekkür ederiz" dedi.
Otel işletmecisi Nebi Serbes ise, Turizm Beldesi Taşucu'nda, Taşucu Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otelcilik bölümü öğrencilerinin otel işletmecileri için çok iyi bir fırsat olduğunu ve bu fırsatı üniversite ile iyi ilişkiler kurarak turizmin en ince detaylarına kadar yararlanabildiklerini belirterek, "Böylelikle üniversite ve yöre halkı turizm konusunda olduğu gibi kültürel ve soysal anlamda katkı sağlamaktadır. Üniversite yetkililerine ve öğrencilerine bizlere vermiş oldukları bu destekten dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.
Üniversite öğrencileri uygulama dersleri yaptıkları otel önünde ve sahilde çevre temizliği yaptılar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile