Öğrenci Evlerine Ziyaret

Öğrenci Evlerine Ziyaret

Bingöl Vali Yardımcısı Süleyman Ovalı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Yunus Bulmuş, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kılıç Kaya ve Recep Tayip Erdoğan Mahalle Muhtarı Ahmet Başbayandur ile birlikte üniversite öğrencilerine ait evleri ziyaret edip sorun ve sıkıntıları dinledi

Bingöl Vali Yardımcısı Süleyman Ovalı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Yunus Bulmuş, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kılıç Kaya ve Recep Tayip Erdoğan Mahalle Muhtarı Ahmet Başbayandur ile birlikte üniversite öğrencilerine ait evleri ziyaret edip sorun ve sıkıntıları dinledi.
Her akşam mesaiden sonra kurumsal işbirliğinin güzel bir örneğini sergileyerek farklı sosyal gurupları ziyaret eden heyet, son ziyaretlerini öğrenci evlerine yaptı. Bingöl'e önemli bir zenginlik katan üniversite öğrencileri ile diyalog kurmak, onların sıkıntılarıyla yakından ilgilenmek ve sohbet etmek amacıyla düzenlenen ziyaretler öğrencileri sevindirdi. Karşılıklı ikramların yapıldığı ziyaretlerde öğrenciler tarafından yapılan çaylar içildi. İlk defa evlerinde vali yardımcısı ve kurum müdürlerini gördüklerini söyleyen üniversite öğrencileri bundan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.
Bingöl Vali Yardımcısı Süleyman Ovalı, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini söyledi. Ovalı, "Öğrencilerimizin durumunu yerinde tespit etmek amacıyla yapılan bu ziyaretler, gençlerimize moral verirken, bizleri de üniversite yıllarımıza götürerek ayrı bir mutluluk yaşatıyor" dedi.
SYVD Müdürü Yunus Bulmuş, bu öğrencilerin Bingöl'e zenginlik kattığını belirterek, onların yanında olduklarını göstermek, ellerinden geldiği kadar yardımcı olmak ve Bingöl insanı adına misafirperverliklerini göstermenin boyunlarının borcu olduğunu söyledi.
Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kılıç Kaya ise gençlerin her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi. Kaya, "Ülkemizin dört bir tarafından Bingöl'e gelen gençlerimiz, kültürel manada hem ilimize bir şeyler katıyorlar hem de ilimizden bir şeyler alıyorlar, bu diyalog ve etkileşim ülkemiz ve insanlarımız adına çok önemli" şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile