Öğrenci Velisi 23 Nisan Kutlamalarına Gölge Düşürdü

Öğrenci Velisi 23 Nisan Kutlamalarına Gölge Düşürdü

Çorlu’da Ünilever-İş İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterilerine bir öğrenci velisi gölge düşürdü.

Çocukların bir yıl boyunca hazırladığı gösteriyi görüntüleyen kameraman, iddiaya göre öğrenci velisi tarafından darp edilince olaya polis ekipleri müdahale etti.

Çorlu’da General Basri Saran Stadyumu’nda kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yanı sıra bu yıl okullarda da aynı anda etkinlikler gerçekleştirildi.

Ünilever-İş İlköğretim Okulu’nda öğrenciler tarafından sahnelenen gösteriler velilerden büyük alkış aldı. Ancak bir öğrenci velisi alkışlamak yerine gösterileri görüntüleyen kameramanı darp etti. İddiaya göre, Öğrencilerin gösterileri sırasında kameraman A. Y.’ye (29) hakaretler ederek darp eden öğrenci velisi H. S. (30) diğer öğrencilerin velileri tarafından da büyük tepki gördü. Bir anda ortalığın karışmasına neden olan öğrenci velisi H. S. öğrencilerin oyunlarının yarıda kalmasına da neden oldu. Diğer veliler ve okul yönetiminin polisten yardım istemesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kameraman A. Y. ve kameramanı darp ettiği iddia edilen öğrenci velisi H. S.’yi gözaltına aldı. Birbirlerinden devacı ve şikayetçi olduğu öğrenilen şahıslar Çorlu Devlet Hastanesi’ne götürülerek doktor raporu alındı. Hastane çıkışında görev yapan gazetecilere de saldırgan tavırlar sergileyen öğrenci velisi H. S. Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürüldü. Öte yandan H. S.’nin daha önceden de bir başkasını darp etmesi nedeniyle sabıkasının olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile