Öğrenciler esnafı kısa filmle anlatacak

Bu yıl ilk kez düzenlenen ve İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Esnaf ve Sanatkarlar Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Altı

Bu yıl ilk kez düzenlenen ve İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Esnaf ve Sanatkarlar Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Altın Kepenk Üniversiteler Arası Kısa Film Yarışması' başladı.

'Hayatın Bir Parçasıdır Esnaf' konulu kısa film yarışmasına başvurular 25 Aralık'a kadar devam edecek.

Altın Kepenk Kısa Film Yarışması, Belgesel ve Kurmaca olmak üzere iki dalda yapılacak. Toplamda 30 bin TL ödülün bulunduğu yarışmada, her iki dalda da birinciye 7 bin, ikinciye 5 bin ve üçüncüye 3 bin TL ödül verilecek.

Altın Kepenk yarışmasının fikir babası olan ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus, "1. Altın Kepenk Üniversiteler Arası Kısa Film Yarışması' sayesinde motive olan ve bu destekle sektöre devam ederek Türk Sinemasına, Türk Esnafına ve Türk Ticaretine katkıda bulunacak geleceğin sinemacılarını düşünmek bile heyecan verici." dedi. İlgilenenler, kısa film yarışması için başvuru koşulları ve şartnameye www.altinkepenk.com adlı siteden ulaşılabilecek.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile